Новости и A.I. революция в дигиталния маркетинг от доказани експерти

Гледай БЕЗПЛАТНО най-голямата онлайн конференция за дигитален маркетинг в България и научи всички новости за социалните мрежи и A.I. революцията

Безплатният билет включва:

➤ Ден 1 = 12 лекции от доказани експерти

➤ Ден 2 = 3 часа обучение за начинаещи

24 & 25 ЮНИ
ОНЛАЙН (Facebook)
12 ЛЕКЦИИ + ОБУЧЕНИЕ

ТЕМИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

  • A.I. Революция - новости и инструменти

  • Facebook & Instagram - новости и добри практики

  • TikTok & Youtube - новости и добри практики

  • Google Ads & SEO - новости и добри практики

  • E-commerce & Web - новости и добри практики

  • Email & SMS автоматизации - новости и добри практики

  • Програмата DigitalPRO - мнения от курсисти

  • Маркетинг Обучение (25 юни) - първи стъпки за начинаещи

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

Бисер е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.
Професионалният му опит включва 9 години в областта на дигиталния маркетинг. От 2015 насам работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar&Grill, ShopSector.com, Eucerin, ERA Недвижими имоти, WWF, Baristo.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Лектор е също така в цялостната програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO. Провеждал е лекции на тема инстаграм маркетинг в SoftUni, Digital4Plovdiv, 9Academy. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG.

Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон.

Практикува дигитален маркетинг вече над 13 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни бизнеси във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента в Advertise е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation.

През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, 7777.bg , Sport Depot, Peugeot, T Market, Бяла Карта, Activ Trades, A1 , Viber и много други.

Google Ads е слабост на Александър, защото това е първият канал, с който е започнал кариерата си и винаги е работил в изключително тесни отношения с екипа на Google Ireland.

Александър е лектор на курса Google Ads Маркетинг.

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Стоилов е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът на него и колегите му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.

Още с основаването на Markademics през 2017-та година, решава да опита да развива дейност паралелно на българския и международния пазар, което се оказва много добър ход и в момента по-голямата част от проектите на агенцията са именно в чужбина. За малко над 4 години има възможността да работи по проекти в над 15 страни и да управлява пряко над 3 милиона долара рекламен бюджет.

Паралелно и в следствие на дейността на Markademics, преди малко над година решава да стартира свои собствени онлайн магазини, които да развива както на българския, така и на международния пазар, с което да разшири и дейността и възможностите на целия екип.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Вероника Василева започва кариерния си път в хода на DigitalPRO програмата и продължава да се развива като PPC специалист в GEROI, която е performance водеща сила на ANOMALY - агенция, чупеща представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”.


Завършва здравен мениджмънт, но намира своето призвание в изучаването и анализирането на потребителското поведение чрез кампании в он­лайн търговията и B2B услугите. Вярва, че предизвикателствата в пазарите, динамиката и силният екип зад гърба ѝ движат графиката във възходяща тенденция.
 
Като млад специалист успява да натрупа достатъчно умения и отговаря за ефективното управление на media buying за някои от най-големите брандове в страната като Dice.bg, Key Fashion Store, Husqvarna, GiAnni, Cupffee, Nestea.
Лора Райкова има 7+ години опит в разработването на специализирано съдържание за SaaS компании в централна и източна Европа. Експерт в web performance и conversion копирайтинг, в момента тя развива присъствието и гласа на NitroPack по теми около WordPress, Google Core Web Vitals и автоматизирана оптимизация на скоростта на сайтове.
 
Интересът ѝ се фокусира върху стратегическото увеличаване на потребителите чрез оптимизация и методите за убеждаване да стигнат от точка А до точка Б (така че да се насладят на всяка стъпка по пътя).
 
Лора е участник и водещ в онлайн уъркшопи, подкасти и видеа по технологични теми от 2018 г.

Станислав Славев е специалист в създаването на високо качество криейтив съдържание. В момента той притежава своя дигитална агенция -  Pronet Interactive на позицията Creative Director.

Опитът на Станислав е богат и разнообразен, комбинирайки криейтив и предприемачество. През 2014г. заминава за Виена, за да следва бизнес информатика в частен университет.

През това време е и Главен Дизайнер в иновативен хардуерен стартъп компания Blitab, която не след дълго придобива световна признателност, печелейки множество награди за иновативност и продуктов дизайн.

Докато е във Виена, започва и работа в една от най-големите компании в Европа за спортни залагания bwin, където усвоява тренда на HTML5 и photoshop банери и самостоятелно генерира множество успешни кампании за компанията.

В началото на 2017-та година той се връща в България и съ-основава Studio Underline в гр. Варна., предлагайки бутикови дизайн решения за уеб, принт и бранд идентичността на клиенти в България.

През 2019-та основава своя собствена компания Pronet Interactive, която ексклузивно се фокусира върху работа на чуждестранни пазари. Не след дълго компанията става creative, web & advertising партньор на новооснованата дигитална агенция Syslo Ventures в Маями, САЩ. За периода около година работа с американските си партньори, те съумяват да помогнат на над 150 клиента, генерирайки над $1М долара в продажби. В това число влизат и мултимилионни персонални брандове, малки и големи бизнеси.

От края на 2020-та година, Pronet Interactive работи изцяло със свои клиенти, като продължава мисията си да произвежда превъзходно качество криейтив съдържание и реклами във всички платформи.

Александър Мансур е познат като решителен, усърден и професионалист в света на дигиталния маркетинг. Собственик на бизнес, основател на дигитална агенция и доверен консултант, на когото бизнесите се доверяват.

Започвайки своя път в дигиталния маркетинг през 2015 г., Александър основава xAuto.bg - онлайн магазин, чрез който опознава сферата на ритейл бизнеса, прилага и обогатява познанията си в маркетинга, като и специализира във висока ефективност и възвръщаемост на рекламните инвестиции. Там той инвестира над 200 000 лева в дигитален маркетинг и изгражда своите умения по трудния начин, чрез вложение на лични средства, неуморен труд и много тестване на стратегии и иновативни подходи. Така утилизирането на иновации и интересни решения става неизменна част от бизнес и маркетинг подхода на Александър.

В последната година Александър проявява дълбок интерес към A.I революцията в дигиталния маркетинг, като интегрира множество процеси и A.I инструменти в своята агенция, с които постига повече продуктивност и резултати за своите клиенти.

Алекс Велинов представя себе си като човек с любопитен ум, който учи цял живот. Заинтригуван от всичко - от иновации и нови технологии до данни, маркетинг, лидерство, изкуствен интелект, музика, невронауки, звуково инженерство, изкуство и всичко между тях.

 

Алекс е работил в различни маркетинг агенции и притежава над 15 години опит в дигиталния маркетинг и управлението на проекти. В момента Алекс е технически директор в Tag Digital — агенция, специализирана в Event PPC (рекламни кампании за промоция на събития).

 

Михаил Атанасов е имейл маркетинг експерт и основател на агенция за имейл маркетинг PROGS Agency. През последните 5 години Михаил е работил с над 150 бранда от цял свят и им е помогнал да извлекат най-доброто от този маркетинг канал.

Днес той и неговият екип работят с големи онлайн магазини в чужбина и развиват нови напреднали стратегии и подходи, които правят имейл маркетинга един от най-значимите източници на продажби. 

Алексей Балев е SEO Tech Lead в Netpeak Bulgaria Digital Growth Partner агенция. Притежава близо 6 години опит в програмирането, а от 2020 годинa насам работи в Netpeak Bulgaria. Основната му дейност в компанията е  свързана с автоматизация на SEO процесите и обработка на големи обеми от данни. Занимава се със създаването на скриптове и автоматизации за клиентските проекти на агенцията (SEO, PPC и CRM), както и с фасилитиране работата на Project мениджърите и линкбилдинг отдела в Netpeak. 


През 2022 година е лектор в SEO панела на Online Advertising конференция с лекция на тема “Доминация в SEO с помощта на Python. Постигане на бързи резултати!”. Интересува се живо от темата за навлизането на изкуствения интелект в SEO и методите за имплементацията му в работните процеси и дигиталния маркетинг като цяло.

Даниел Иванов - Матего завършва докторска степен по Бизнес технологии в организациите и започва да се занимава с content creation през 2019 година. Създаването на съдържание се превръща в негова страст и за кратко време успява да се наложи като един от най-популярните инфлуенсъри в TikTok за държавата.
 
В края на 2022 Матего започва съвместна работа с рекламната агенция ANOMALY, като става част от Big Energy екипа, който подпомага връзката между тиктокърите и брандовете. Заема ролята на Проектен мениджър в маркетинг екипа и криейтив по множество брандове в компанията.

ПРОГРАМА

ДЕН 1

10:00 - 10:20

Откриване

Отваряне на записванията за новия 6-ти сезон на DigitalPRO със специална оферта (валидна само 72 часа) и представяне на всички нововъведения.

➤ Нов курс за A.I. marketing

➤ Готови темплейти за работа

➤ Практически онлайн стаж

10:20 - 10:50

Новости и добри практики във Facebook през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Най-важните новости сред морето от промени във Facebook

➤ Коментари и препоръки за практическото им приложение

➤ Поглед напред с фокус към значимите тенденции

10:50 - 11:20

Новости и добри практики в Instagram през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Преглед на новите ъпдейти с полза за бизнес профили

➤ Завръщане на приоритизирането на статични визии и видеа

➤ Добрите практики за съдържание, което води до висок рийч и ангажираност

11:20 - 11:50

Новости и добри практики в Youtube през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Влиянието на A.I. върху YouTube

➤ 5 тенденции за просперитет през 2023/4

➤ Бъдещето на YouTube в ерата на видео съдържанието

11:50 - 12:20

Новости и добри практики в TikTok през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Новости, добри практики и тенденции за създаване на съдържание

➤ Защо да работим с инфлуенсъри

➤ Как UGC съдържанието помага за спонтанни и директни поръчки

Лектори: Вероника Василева & Даниел Иванов

12:20 - 13:00

Новости и добри практики в Google през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Generative A.I. и приложения в Google Ads

➤ Добри практики за максимизиране на резултати от search & performance max кампании

➤ Оптимизиране на отчитането и ефективността на автоматизираните кампании с помощта на Enhanced Conversion Tracking

13:00 - 14:00

Обедна почивка

14:00 - 14:30

Успешни Facebook реклами за Ecommerce през 2023

В лекцията ще научите:

➤ Основни похвати за успех през 2023

➤ Как да изградим правилно рекламна фуния за нашия онлайн магазин

➤ Кои са типовете Facebook реклами, които носят продажби за онлайн магазини

14:30 - 15:00

Сайт, който Google и посетителите обичат: ефективни оптимизации за скорост и конверсии

В лекцията ще научите:

➤ Кои са факторите, които определят успеха на един сайт в Google от 2020 г. насам

➤ Кои са главните заподозрени при влошена скорост и представяне на сайта ви и как да ги разпознаем

➤ Какви оптимизации да приложим, за да видим осезаема разлика в потребителското преживяване и бизнес метрики

15:00 - 15:30

Как да постигнем най-добри резултати от Email & SMS Marketing

В лекцията ще научите:

➤ Първи стъпки при пускането на email marketing за онлайн магазини и кои чести грешки да избягваме, за да не попадаме в спам

➤ Дългосрочна оптимизация на автоматизираните имейли чрез А/B тестове, сегментации и последователности

➤ Как да постигаме най-добри резултати при изпращане на Newsletter кампании

15:30 - 16:00

A.I. революцията в дигиталния маркетинг

В лекцията ще научите:

➤ Как A.I. промени дигиталния маркетинг - интересни факти и данни

➤ Защо и как да използваме A.I., за да бъдем по-успешни

➤ Примери за приложението на A.I. маркетинг в различни индустрии

16:00 - 16:30

Почивка

16:30 - 17:00

A.I. в SEO: Бъдещето на оптимизацията

В лекцията ще научите:

➤ Създаване на съдържание с A.I. и успешното му класиране

➤ Техническо SEO с помощта на ChatGPT Add-on

➤ Автоматизация в SEO с A.I. и как да създаваме скриптове

17:00 - 17:30

Как да използваме ChatGPT и други A.I. инструменти за повече продуктивност

В лекцията ще научите:

➤ Добри практики при използване на ChatGPT

➤ Как да работим 3 пъти по-бързо с готови темплейти за ChatGPT

➤ A.I. инструменти, които задължително трябва да използваме

17:30 - 18:00

Революцията във видео съдържанието: Ролята на A.I.

В лекцията ще научите:

➤ Автоматизация, персонализация и оптимизация на видео съдържание с A.I.

➤ A.I. инструменти за видео съдържание, които задължително трябва да използваме (примери и съвети)

➤ Демо: Стъпка по стъпка демонстрация на създаването на A.I. генерирано видео

18:00 - 19:00ч

Ползи и предизвикателства в DigitalPRO

Дискусионен панел с участници от DigitalPRO, които споделят своите впечатления от програмата, какви са ползите и предизвикателствата.

ДЕН 2

10:00 - 13:00

Маркетинг принципи за дългосрочен успех

Безплатно онлайн обучение за начинаещи, които искат да започнат кариера в дигиталния маркетинг или имат по-малко от 1 година опит.

В това обучение ще научиш:

➊ Историята на маркетинга и неговата еволюция в дигиталния свят

➋ 5 маркетинг принципа на влияние, с които влияем на потребителите

❸ Перспективното бъдеще на дигиталния експерт

➍ Практически задачи, с които да усетиш силата на маркетинга в твоя личен facebook/instagram профил

ДАТА И МЯСТО

24 & 25 ЮНИ
ОНЛАЙН (Facebook)
10:00 - 19:00
admin@digitalpro.bg
0896 235 344

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Безплатният билет за DigitalPRO Conference 2023 включва:

 

  • Ден 1 (24 юни) с 12 лекции от доказани експерти
  • Ден 2 (25 юни) с безплатно маркетинг обучение за начинаещи

Въпреки че конференцията ще се проведе изцяло онлайн, НЯМА ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ ЗАПИС на лекциите за последващо гледане.

Целта на конференцията е да се проведе онлайн в реално време и да събере максимален брой зрители, които да уважат труда на лекторите със своето присъствие и внимание по време на събитието.

След като се регистрирате безплатно, ще получите благодарствен мейл, в който ще намерите потвърждение за вашата регистрация и допълнителна информация за провеждането на конференцията.

Стъпки за регистрация:

1/ Въведете своето име, email и телефон

2/ Изберете билет Онлайн = 0лв.

3/ Натиснете бутон "Завърши регистрацията"

4/ Включете се във facebook групата, в която ще се проведе конференцията

1/ Конференцията ще се проведе онлайн с презентации по 30мин.


2/ Конференцията ще се излъчва на живо в затворена Facebook група в рамките на 2 дни (24 & 25 юни).

- На 24 юни програмата започва от 10:00 до 18:30ч.

- На 25 юни програмата започва от 10:00 до 13:00ч.


3/ Всеки регистриран участник ще получи email с линк за вход в затворената Facebook група, в която ще се излъчат на живо всички лекции


4/ Всеки участник ще трябва да попълни заявка за участие, за да се провери автентичността на всяка регистрация. За целта е нужно да предоставите своя телефонен номер, с който сте направили своята регистрация за събитието.


5/ Проверката и одобряването на достъпа до групата ще се осъществява от нашия екип в работно време от 9:30ч до 18:00ч. За регистрирани участници извън работно време одобрението в групата ще се случва на следващия работен ден.