Новости, промени и работещи подходи в дигиталния свят от доказани експерти

Гледай БЕЗПЛАТНО най-голямата двудневна онлайн конференция за дигитален маркетинг в България с 24 лекции от маркетинг експерти!

14 & 15 МАЙ
ОНЛАЙН (Facebook)
24 ЛЕКЦИИ

ТЕМИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

 • Facebook, Instagram & Tik Tok

 • Google, SEO & Email

 • Creative & Content Strategy

 • Storytelling & Gamification

 • Web 3 & Crypto marketing

 • Ecommerce & Branding

 • B2C & B2B Marketing

 • Content Repurposing

 • Influencers & Brand Community

 • Events & Employer Branding

ЛЕКТОРИ

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Стелла Цокева се занимава в маркетинг от 14 години, преминавайки постепенно от традиционен към изцяло дигитален маркетинг. В момента е съдружник и Digital Marketing Strategist в агенция What If, където отговаря за създаването и изпълнението на цялостни дигитални стратегии за клиентите. Има опит както с B2C брандове от ранга на Philadelphia, Lavazza, Jägermeister, Верея, Opticlasa, Победа, AIKO, Фантастико и други, така и с големи B2B компании, опериращи на международния пазар.

Стелла е била участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Блестящата кариера на Васил Петраков започва през 2007ма, като чистач на тоалетни в Lake George, New York. Лятото, прекарано в бърсане на казанчета с парцал в ръка, го кара да осъзнае, че на този свят има прекалено много мръсотия. Така решава да посвети живота си на създаването на повече красиви неща.

6 пъти ФАРА Агенция на годината по-късно с Guts&BrainsDDB, Васил е видял всички страни на индустрията. Работил е общо 14 години в DDB Berlin и Guts&BrainsDDB като продуцент, аниматор, монтажист и копирайтър. В момента е Криейтив директор и Режисьор, със стотици реклами и награди зад гърба си, и винаги искрящо чиста тоалетна в дома си.

Васил е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Катя Тодорова основава бутиковата дигитална бранд и маркетинг агенция MЕmotion през 2013 г. През 2015 г. MEmotion става част от CLIENTRIC Group. - консорциум от компании в сферата на иновативните софтуерни и интерактивни маркетинг решения, в който Катя е управляващ партньор до 2020 г.

Към днешна дата Катя и екипа й стоят зад повече от 400 успешни бранд стратегии и решени маркетинг казуса за бизнесите и имат завършени 1500+ проекта. Катя има 2 завършени магистратури – по Телекомуникации и Бизнес мениджмънт.

Последните години надгражда знанията и уменията си отново в Института по Неорайхианска Аналитична Психотерапия, основан от Мадлен Алгафари и още световнопризнати неорайхиански терапевти.

Катя е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Мирослав Запорожанов е бизнес стратег, предприемач и консултант с 8 години опит в стартирането, управлението и разрастването на компании, които използват интернет като основен канал за продажба и промотиране на своите стоки и услуги. За това време той е участвал в създаването на няколко проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг компания), Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес). В момента разработва активно собствени Blockchain и Ecommerce проекти.

През всички тези години е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и други малки и големи бизнеси. До 2013 г. Мирослав е бил бизнес консултант на някои от най-големите енергийни компании в света като OMV и E.ON, а преди това е бил брокер на капиталовите пазари, където структурирал и търгувал деривати. Бизнес философията, която той изповядва, е да деконструира бизнес моделите, маркетинг стратегиите и човешката психология до изконните им принципи и фундаменти, които ги определят, целейки да реконструира нов и по-ефективен начин, съобразен със моментната среда, в която да постигне заложените от бизнеса (или клиента) цели.

Заедно с брат си Стилиян, Мирослав е главен инициатор, маркетинг стратег на програмата DigitalPRO и лектор на курсовете в нея:
- Дигитална Маркетинг Стратегия
- Ефективен E-mail Маркетинг

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Senior Client Solutions Manager Educational Lead в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От 2019-та работи в българското представителство на компанията Httpool и в момента е Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta. Негова основна роля е да консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата, както и ръководи обучителната програма на Meta за нашия пазар.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.

Борислав е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Ния Коцева е съосновател и управител на INFLUENCER.BG - водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България.

Завършва право и политика в Англия и работи в Европейския Парламент в Брюксел, където спомага за развиването на профилите в социалните мрежи на политици, води обучения и семинари. След няколко години решава да се прибере в България, където вижда много възможности за развиване на локален бизнес в рамките на ръста на социалните мрежи.

Виждайки потенциала на инфлуенсър маркетинг сферата основава, заедно с партньори, първата агенция в България изцяло посветена на този вид маркетинг - INFLUENCER.BG е водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Компанията разполага с над 500 инфлуенсъра в базата си данни, а в ексклузивното си портфолио представлява някои от най-успешните инфлуенсъри в страната.

На българския пазар е пионер в сферата на инфлуенсър маркетинга, с повече от 5 години опит и стотици успешни кампании с големи международни и локални брандове.

Ния е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Елизабет Лазарова е съосновател и началник на вътрешните процеси в INFLUENCER.BG. Магистър по реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт във ВУЗФ и дългогодишен член на екипа на betahaus, първото co-working пространство в София.

Елизабет има богат опит в работата със стартъпи и менажирането на отношенията и динамиката в пространството. В INFLUENCER.BG отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на рекламни кампании и стратегическото развитие на компанията. 

Елизабет е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Маг. инж. Евгени Йорданов - специалист по социални мрежи и търсачки/предприемач. Евгени е главен изпълнителен директор в софтуерната компания Next Basket, с дългогодишен опит в сферата на дигиталния маркетинг и автоматизация. Един от дигиталните предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития с дигитална насоченост. 

Той е сертифициран специалист по маркетинг на съдържанието от американския Northwestern University, както и от редица други институции. Текущ докторант по Компютърни системи и технологии и завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика, както и инженерна бакалавърска степен по Телекомуникации. Той е преподавал в Телерик Академия, както и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от основните двигатели, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите със своята работа и покрай различните стартъп събития и акселератори.

Някои от неговите собствени проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност, като:

 • Маркетинг и Уебмастърство (най-голямата професионална Facebook & G+ група)
 • SocialEvo.net (онлайн медия)
 • SEOptimizacia (SEO и маркетинг блог)
 • ey!Box TV (влогинг канал за предприемачество и развитие в дигиталната среда)

Евгени е лектор на курса SEO Маркетинг и Оптимизация.

Александър Славов е експерт в областта на рекламата и комуникацията, профилирайки се в сферата на Creative & Content маркетинга в продължение на над 15 години.

В момента той отговаря за комуникацията на Gameloft и техните мобилни игри, работейки съвместно със студията на компанията в София, Букурещ, Харков, Будапеща, Барселона и Монреал.

Първоначално той започва да трупа опит в сферата на комуникациите като PR специалист и редактор в няколко онлайн издания. С годините изцяло се отдава на маркетинговите комуникации като копирайтър, а след това развива уменията и техниките, които е научил, като един от творческите директори в All Channels Communication. Именно там той печели редица награди от Effie, ФАРА, WebIt, Българската асоциация на рекламодателите, БАПРА и други, а перлата в портфолиото му остава онлайн (и не само онлайн) комуникацията на Крадецът на ябълки.

Сред клиентите, за които е разработвал стратегически и комуникационни решения, са Gameloft, Райфайзенбанк, Kaufland, Philips, OMV, WWF, Jameson, Avon, Coca-Cola, Mtel/A1 и други.

Днес освен като експерт в рекламата и комуникацията той запълва ежедневието си и като лектор и консултант.

Александър е лектор на курса Creative Маркетинг и Copywriting.

Преслава Цачева е дигитален и реален пътешественик, комуникатор до мозъка на костите си с дълбоки познания в сферата на ПР и рекламата.

В момента отговаря за маркетинга и комуникациите на технологичната компания Allterco Robotics и нейните два водещи бранда - смарт устройствата с GPS функции за деца MyKi и Shelly - глобаният IoT бранд за смарт автоматизация на дома, който се предлага на над 90 пазара по целия свят, сред които водещи са Германия, Италия и САЩ.

Опит в сферата на комуникациите развива като PR Manager в All Channels Communication. Там е отговорна за стратегическото планиране на комуникационните кампании на множество брандове, сред които Avon, Philips, Coca-Cola, OMV, Lenovo, Mr. Bricolage, Jacobs. Кампаниите, които разработва, печелят редица награди, сред които BAPRA, ПР Приз, IAB Mix Awards и др.

Специалист е в сфертата на инфлуенсър и community маркетинга, благодарение на работата си от трите страни на популярния тренд - тази на бранда, тази на агенцията и тази на инфлуенсъра.

Била е част от една от най-големите медийни групи в България, където има възможност да опознае медийния пазар и нагласите на аудиторията, а сега изпозлва тези познания в стратегическото маркетингово планирене.

Преслава е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Десислава Авджиева е магистър по връзки с обществеността. Тя е дългогодишен предприемач и управител на Alternative Advertising (www.alternative.bg) – агенция за организиране на събития и създаване на идентичност на марката.

Десислава е Вицепрезидент на Асоциация на жените предприемачи в България „Селена“. Тя е един от малкото специалисти, развиващи в България продукти и услуги в областта на виртуалната и добавената реалност.

Десислава притежава голям опит като PR експерт, обучител и консултант по организация на събития, а също така бранд консултант на малък и среден бизнес.

Работила е заедно и организирала събития за едни от най-големите брандове на българския и международен пазар - Fashion Days, Lidl, Microsoft, Nokia и други.

Десислава е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG.

Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон.

Практикува дигитален маркетинг вече над 13 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни бизнеси във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента в Advertise е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation.

През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, 7777.bg , Sport Depot, Peugeot, T Market, Бяла Карта, Activ Trades, A1 , Viber и много други.

Google Ads е слабост на Александър, защото това е първият канал, с който е започнал кариерата си и винаги е работил в изключително тесни отношения с екипа на Google Ireland.

Александър е лектор на курса Google Ads Маркетинг.

Боби Петров работи в сферата на медиите и комуникациите повече от десетилетие. В професионалното си развитие се е занимавал с PR, журналистика, social media management, digital media planning и brand management.

От над 5 години работи по планирането и изпълнението на интегрирани дигитални стратегии за клиенти от българския и глобалния пазар. Боби вярва, че брандовете трябва да третират дигиталната среда не просто като част от медийния микс, а като обособена и богата екосистема, в която могат да достигнат своите потребители чрез отличителни и интересни истории, скъсявайки дистанцията и създавайки ангажирани общности.

Боби е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Деница Димитрова е специалист с повече от 7 години опит в дигиталния маркетинг за международни технологични брандове. През последната година е част от маркетинг екипа на българската крипто компания Nexo, като Специалист Продуктов Маркетинг.

От началото на 2021 г. Деница се потопява в динамичната реалност на крипто индустрията, отговаряйки за формулирането на основните предимства на продуктите в подходящ вид за всеки комуникационен канал.

Заедно с екип от 25+ души успешно създава пазарна стратегия и цялостен план за продуктова комуникация, които постоянно увеличават клиентската база, достигайки до над 4 милиона потребители в над 200 пазара. Продуктовото портфолио на компанията отчита повече от 80 млрд. обработени трансакции и над 12 млрд. активи под управление.

Това, което вдъхновява Деница както в кариерен, така и в личен аспект, е хъсът винаги да надскачаш себе си целеустремено и с последователност.

Деница е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Георги Mалчев е управляващ съдружник в Xplora - агенция за интегриран дигитален маркертинг с над 60 superHUMANS екип и над 100 текущи клиента от FMCG, B2C продукти и услуги, скъпи стоки за домакинството, В2В, employer branding - много от които сред топ 3 в сектора си в България и в Европа.

Георги има над 25 годишен опит в “промяната на хората в добра и желаната от тях посока” - чрез опит в бизнес развитието, маркетинга и рекламата, развитието на екипи, менторинг. Има дългогодишен опит в стратегическото развитие и оперативно управление на компании, както и в областта на корпоративния маркетинг и реклама - като консултант, .мениджър, член на съвета на директорите, управител.

Преподава маркетинг, комуникации и реклама в магистърските и бакалавърските програми по маркетинг и по реклама в Нов Български Университет. Води редица корпоративни обучения по маркетинг, реклама и Employer Branding. Член на управителния съвет на IAB Bulgaria от 2016 г. до 2021 г. Жури на редица конкурси, сред .които IAB MIXX AWARDS, Сайт на годината, PR Приз и други.

Георги води и https://malchev.net - блог, който представя приложими принципи и подходи за лидерство, личностно развитие, развитие на екип, родителство и разбира се - маркетинг.

Георги е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Борис Биволарски е маркетинг мениджър с 10+ години опит с основен фокус върху маркетинг и бизнес стратегии на локални и глобални пазари в индустриите: онлайн магазини, мобилни приложения и технологични продукти.

В момента Борис е Маркетинг мениджър в Smule, където отговаря за имплементирането на интеграции и маркетингови кампании чрез партньорства в Азия и Западна Европа. През годините е участвал в създаването и развитието на стартиращи проекти, сред които eBag.bg ( онлайн супермаркет ) и Captn Social ( facebook маркетинг платформа за приложения ).

Борис е навлизал в дълбочина в целия спектър на бранд и маркетинг комуникациите – онлайн и офлайн, чрез разработването на 360 кампании, изграждане на бранд и осъществяване на ребрандинг.

Борис е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Димитър се занимава с електронна търговия през последните 10 години. Участвал е в маркетинг екипите на едни от най-големите онлайн магазини за мода в страната и е подпомогнал развитието на редица технологически стартъпи в сферата на онлайн търговията.

Интересът му се фокусира върху потребителското поведение в онлайн среда и методите за създаване на лоялни клиенти и задържането им. Днес той е част от Yotpo SMSBump, където помага на онлайн магазини да подобрят и оптимизират своят бизнес чрез SMS маркетинг и комбинацията му с други канали.

Димитър е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Иван Иванчев е собственик и управител на платформата за онлайн реклама EasyAds.

Неговият богат опит е съвкупност от години експертиза в различни направления, работа с разнообразни български и международни клиенти. Холистичният подход и предприемаческия му дух са ключови фактори една българска платформа да съществува редом с международни гиганти вече толкова години. 

EasyAds надхвърли 15-тата си годишнина като мощна платформа за управление и таргетиране на дисплей реклама в стотици български и македонски медии.

Виктор Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.
Професионалният му опит включва 9 години в областта на дигиталния маркетинг. От 2015 насам работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar&Grill, ShopSector.com, Eucerin, ERA Недвижими имоти, WWF, Baristo.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Лектор е също така в цялостната програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO. Провеждал е лекции на тема инстаграм маркетинг в SoftUni, Digital4Plovdiv, 9Academy. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Дечко Стефанов е Регионален мениджър на платформата за онлайн реклама EasyAds вече 6 години.

Голямото разнообразие от кампании и казуси през годините са ключов момент в развитието му като ‘’универсален боец", който се стреми да разбере различните проблеми и да гледа винаги от няколко гледни точки.

Като експерт, работещ с малки и големи бизнеси по отношение на Performance рекламата, той е и лектор на различни събития за дигитален маркетинг, организирани от IAB България и други браншови организации.

Дечко е лектор на курса Google Analytics.

Иван Бондоков прекарва цели 6 години във Вюрцбург, Германия, където следва политология. След завръщането си в България през 2008 година, той работи в международния гигант HP и дигиталната платформа за социална промяна Move.bg.

Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и изграждането на устойчиви партньорства между хора и организации. 

Иван и неговия бизнес партньор Валентина са основатели на Limacon (www.limacon.bg) – компания, която работи като външен отдел за повече от 40 български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Limacon е на пазара от 2016 година, изградена е от 20 силно мотивирани и амбициозни лимаконци, за които най-важното са резултати и пак резултати.

Иван е един от лекторите в курса B2B Продажби и Маркетинг.

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Николай Неков е бизнес и маркетинг консултант с над 7 години опит. Освен в създаването и развитието на маркетинг кампании има богат опит и воденето на екипи и развитието на нови иновативни продукти.

През годините екипът му помага на над 30 български и международни компании да увеличат продажбите и разпознаваемостта си, сред които Telenor, SiteGround, UniCredit Bulbank, Devrix, DragZone. Паралелно с професионалната си кариера инвестира и в създаването на социални и образователни проекти като 9Academy, UniStart и “Силистра 2030”.

Тази година стартира и подкаст за маркетинг - Marketing Station. През последната година превръща едно от хобитата си в работещ бизнес и стартира marketplace за отдаване и наемане на каравани и кемпери под наем - Karavani.BG. А през последните 3 години се специализира в развитието на стратегии за Геймификация и лоялност.

С придобития си опит и в тази сфера помага на редица компании като Utopia Forest и TeamedIn NFT да достигат до нови нива на ангажираност с потребителите си и да изпъкнат пред конкурентите си.

Николай е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Христомир Витанов-Мъро е рекламист, предприемач и маркетолог с над 7 години опит в сферата. Завършва политология, но намира своето призвание в изследване на потребителското поведение в социалните мрежи и създаване на реклами. Огромна част от иновациите в дигиталния маркетинг могат да бъдат проследени до него. Експертизата му се простира от управление на милионни рекламни бюджети в международна среда, през развитие на бизнес модели в директните продажби, до автомобилен бранд мениджмънт.

През кариерата си Христомир заема и позиции на маркетингов директор в технологични стартъп компании. През 2018 година Мъро поставя началото на ANOMALY - агенция, която чупи представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”, където ежедневно прилага иновативни подходи за развитието на бизнесите на клиентите си. По-късно се появяват GEROI - агенция за Performance Marketing, и Anomaly Studio - продуцентското звено от маркетинговата машина. Един от най-новите му проекти е създаването и развиването на собствени брандове под шапката на Anomaly.

В края на 2019 година част от екипа, начело с creative директорa и основател на Anomaly.bg Христомир Витанов, започват разучаването на непознатата мрежа TikTok, като създават профили и съдържание за всичките си клиенти. За 2 години ANOMALY.BG публикува хиляди видеа в TikTok, които имат милиони гледания за клиентите на агенцията. В портфолиото са брандове като OZONE.BG, BABY.BG, BIOTRADE, VMV.BG, VIDA.BG, INSAOIL, ROOBAR, KOOKIE CAT, BULINS, COCOSOLIS, BMK LEASING, HYPE SOFTWARE, TASTEPLACE, WPX и много други.

Мъро е бил двукратен TEDx лектор и е лауреат в конкурса за млад мениджър на Фондация “Еврика”.

Христомир е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Мила Станоева е експерт в областта на Creative & Content маркетинга. Стартира кариерата си в средата на 2020 година, ставайки част от екипа на Anomaly.bg като Маркетинг специалист.

За почти две години успява да опознае и разбере естеството на създаване на съдържание онлайн до такава степен, че постепенно се пренасочва към Creative Direction по всички брандове от портфолиото на Anomaly.

Работила е с десетки брандове от най-различни индустрии – от бързооборотни стоки през онлайн търговия до IT. Успоредно с работата следва в НБУ специалност „Маркетинг“ и е част от Съвета за младежка политика, гр. Пазарджик.

Мила е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Йордан Георгиев е пример за амбициозен младеж, който рано си дава сметка какво иска от живота. Занимава се с визуално изкуство от над 10 години, като в предприемаческия си път постепенно надгражда от фотография през операторство до продуцентство.

През 2018 година става част от Anomaly.bg като създател на съдържание. Впоследствие застава рамо до рамо с Мъро като съдружник. Заедно създават GEROI - агенция за Performance Marketing, и Anomaly Studio - продуцентското звено от маркетинговата машина. В момента ръководят Аномали и работят по създаването на нови брандове под компанията-майка.

Йордан е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Кристин Масларска е SEO и специалист по дигитален маркетинг във VertoDigital и Organic Lead за ключови B2B клиенти на компанията, с 4 години опит в индустрията.

Завършва “Политология” в СУ “Св. Климент Охридски”, но не след дълго разбира, че дигиталният маркетинг е нейното призвание и заминава за Амстердам, където следва Комуникационни науки в University of Amsterdam. След завършването си се връща в България, започва работа в сферата на комуникациите и развива рекламни кампании за брандовете - FOX, HBO, Playstation, Nissan, L’Oreal, Sport Depot. С времето решава изцяло да се отдаде на стратегическо развитие и за растеж на органични канали.

Днес Кристин има опит в работата със стартъпи, средни и големи B2B бизнеси, менажирането на отношенията и органично позициониране. Във VertoDigital отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на контент стратегии и консултации за органично развитие, включително за компаниите Extreme Networks, MacStadium, Expert.ai, OfficeRnD, SpectroCloud и др.

Отдадеността към SEO и дигитален маркетинг, тя прехвърля и в личния си живот като запален сноубордист, пътешественик и фен на шахмата, джаза и класическата музика.

Кристин е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

ПРОГРАМА

ДЕН 1

10:00 - 10:30

Откриване

Стилиян Запорожанов, Водещ & Организатор @ DigitalPRO

10:30 - 11:00

Как успешно да съкратим пътя от откриването на продукт до неговата поръчка във Facebook

Борислав Велев, Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta

11:00 - 11:30

Тенденции в SEO маркетинга през 2022

Евгени Йорданов, Chief Marketing Officer @ CloudCart

11:30 - 12:00

First-party данни - бъдещето на рекламата в Google Ads. Представяне на продукта Enhanced Conversions.

Александър Георгиев, CEO & Google Expert @ Advertise

12:00 - 12:30

Еволюцията на дисплей рекламата и как да извлечем максимума

Иван Иванчев, Founder & Дечко Стефанов, Country Manager @ EasyAds

12:30 - 13:00

Retention Marketing в електронната търговия: Как да спечелим клиентите си завинаги

Димитър Тошков, Demand Generation Manager @ Yotpo SMSBump

13:00 - 13:30

Performance vs Creative: Кои са триковете за генериране на работещи идеи

Александър Славов, Marketing Creative Strategist @ Gameloft

13:30 - 14:30

Обедна почивка

14:30 - 15:00

Защо да инвестирате в собствено съдържание

Стелла Цокева, Co-owner & Strategist @ What If Agency

15:00 - 15:30

Три подхода за успешен В2В маркетинг и един универсален

Георги Малчев, Managing Partner @ Xplora Agency

15:30 - 16:00

Как да автоматизирате клиентското пътешествие за B2B компании

Иван Бондоков, Co-Founder & Sales Director @ Limacon

16:00 - 16:30

Как да постигнем двуцифрен растеж в B2B органични конверсии с индивидуализирана content стратегия

Кристин Масларска, SEO specialist @ Verto Digital

16:30 - 17:00

Employer Branding стратегия - дали, или и кога ще работи най-ефективно

Катя Тодорова, Founder & CEO @ MEmotion

17:00 - 17:30

Как да организираме успешно събитие на живо за нашия бизнес

Десислава Авджиева, Founder & CEO @ Alternative Advertising

17:30 - 18:00

Обобщение на Ден 1

ДЕН 2

10:00 - 10:30

Employer Branding стратегия - дали, или и кога ще работи най-ефективно

Катя Тодорова, Founder & CEO @ MEmotion

10:30 - 11:00

ТikТok Маркетинг Формат

Христомир Витанов, Creative Director & Мила Станоева, Creative Specialist @ Anomaly

11:00 - 11:30

Тенденции в Influencer маркетинга

Ния Коцева, CEO & Елизабет Лазарова, COO @ Influencer.bg

11:30 - 12:00

Новости и тенденции в Instagram през 2022

Виктор Динев, Instagram Expert & Consultant @ Beyond ID

12:00 - 12:30

Как да изградим империя в социалните мрежи чрез content repurposing

Храбрен Банков, Instagram Expert @ MarketingHarry

12:30 - 13:00

Нови тендеции в Email маркетинга

Мирослав Запорожанов, Co-Founder @ Zapomedia

13:00 - 13:30

За брака, черните котки и Дядо Коледа

Васил Петраков, Creative Director @ guts&brainsDDB

13:30 - 14:30

Обедна почивка

14:30 - 15:00

Как успешно да разказваме истории в дигитална среда

Боби Петров, Managing Director @ Datenwerk

15:00 - 15:30

Как Бранд Маркетингът стимулира дългосрочен растеж

Борис Биволарски, Marketing Manager @ Smule

15:30 - 16:00

Стратегии за изграждане и развитие на общество от бранд посланици в социалните мрежи

Преслава Цачева, Senior Marketing & PR Specialist @ Allterco Robotics

16:00 - 16:30

Как да удвоите ангажираността на потребителите си с Геймификация

Николай Неков, Founder & CEO @ Think First Digital

16:30 - 17:00

Как се прави успешен Crypto Marketing

Деница Димитрова, Product Marketing Specialist @ Nexo

17:00 - 17:30

Поглед към Web3

Христомир Витанов, Creative Director & Йордан Георгиев, Production Director @ Anomaly

17:30 - 18:00

Обобщение на Ден 2

Стилиян Запорожанов, Водещ & Организатор @ DigitalPRO

ДАТА И МЯСТО

14 & 15 МАЙ
ОНЛАЙН (Facebook)
09:30 - 18:30
admin@digitalpro.bg
0896 235 344

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпреки че конференцията ще се проведе изцяло онлайн, НЯМА ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ ЗАПИС на лекциите за последващо гледане.

Целта на конференцията е да се проведе онлайн в реално време и да събере максимален брой зрители, които да уважат труда на лекторите със своето присъствие и внимание по време на събитието.

След като се регистрирате безплатно, ще получите благодарствен мейл, в който ще намерите потвърждение за вашата регистрация и допълнителна информация за провеждането на конференцията.

Стъпки за регистрация:

1/ Въведете своето име, email и телефон

2/ Изберете билет FREE PASS = 0лв.

3/ Натиснете бутон "Завърши регистрацията"

4/ Включете се във facebook групата, в която ще се проведе конференцията

1/ Конференцията ще се проведе онлайн с презентации по 30мин.


2/ Конференцията ще се излъчва на живо в затворена Facebook група в рамките на 2 дни (14 & 15 май) от 10:00 до 18:30ч


3/ Всеки регистриран участник ще получи email с линк за вход в затворената Facebook група, в която ще се излъчат на живо всички лекции


4/ Всеки участник ще трябва да попълни заявка за участие, за да се провери автентичността на всяка регистрация. За целта е нужно да предоставите своя телефонен номер, с който сте направили своята регистрация за събитието.


5/ Проверката и одобряването на достъпа до групата ще се осъществява от нашия екип в работно време от 9:30ч до 18:00ч. За регистрирани участници извън работно време одобрението в групата ще се случва на следващия работен ден.

Всеки, който желае да подкрепи нашето БЕЗПЛАТНО издание на конференцията, може да се свърже с нас по email на admin@digitalpro.bg със заглавие "Заявка за Партньор за DigitalPRO конференция 2022"